“#LEsportMouCastelló” és el lema del Patronat d’Esport que dirigeix el regidor Enric Porcar i que cada dia treballa per acostar un estil de vida saludable a tota la ciutadania de Castelló. En aquesta ocasió ens ofereixen una activitat per als menos de 14 anys i es desenvoluparà de febrer a desembre.

Els xiquets i les xiquetes menors de 14 anys que els agrade el món de la bicicleta tenen ara l’oportunitat d’inscriure’s a l’Escola Municipal de Ciclisme que obri les seves portes a principis de febrer. Les classes s’impartiran a Tetuan XIV en horari de vesprada els dimarts i dijous.

L’activitat està dirigida per monitors qualificats del Club Ciclista Costa de Azahar, que ofereixen entrenament en les diferents modalitats (carretera, muntanya-BBT i pista). Els entrenaments consisteixen en oferir les tècniques específiques de cadascuna de les diferents modalitats de pràctica del ciclisme.

El preu de l’activitat és de 40,60 euros per a tota la temporada i les inscripcions es tramiten al Patronat d’Esports, al carrer Columbretes 22.