El portaveu ha denunciat que “la dreta es dedica a fer perdre poder adquisitiu als nostres pensionistes mentre rescata bancs i autopistes dels seus amics.”

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha volgut valorar la manifestació de dissabte calificant com a lògic que  “la gent isca al carrer després de veure, de forma vergonyant, com el senyor Mariano Rajoy utilitzava les pensions com a xantatge per a intentar aprovar els seus pressupostos. Si ell es veu incapaç de negociar, que no utilitze les pensions per això, perquè aquestes haurien d’implicar un pacte d’Estat, no una moneda de canvi del poder polític d’un partit”.

A més, també ha informat que “ la gent de Compromís per Castelló varem estar en la plaça Major al costat dels iaioflautes, dels nostres pensionistes i de tota la gent que està lluitant per unes pensions dignes”. De fet,  Castelló de la Plana va aplegar a la plaça Major unes 10.000 persones.

“És del tot inacceptable la postura de la dreta que no fa altra cosa que fer perdre poder adquisitiu als nostres pensionistes i que, de facto, han trencat el Pacte de Toledo. El portaveu local ha recordat que el Gobierno de Rajoy “va tindre diners per a rescatar als bancs però ara diu que no té diners per a pujar les pensions. A més, han saquejat la vidriola de les pensions per a rescatar les autopistes dels seus amics”, ha denunciat.

Per a Garcia “cal que d’una vegada per totes fem fora a aquesta dreta indigna que no pensa en les persones i que està disposada a empobrir-les per a mantenir l’statu quo”.