La xerrada sobre els pressupostos municipals 2018 va tindré lloc el 15 de març a les 19.00 hores a la sala d’actes de l’Edifici Quatre Cantons.

El regidor de Transparència, Ignasi Garcia, i el regidor d’Hisenda, Toni Lorenzo, explicaren el 15 de març els pressupostos municipals del 2018 a la ciutadania de Castelló a l’Edifici Quatre Cantons (C/Enmig, 82). La xerrada ‘En què gasta els diners el nostre Ajuntament?’ va ser una conferència oberta a tota la ciutadania on “explicàrem com anem a gastar els nostres diners i els veïns i veïnes ens varen preguntar per les polítiques que estem realitzant i com es gasten els recursos econòmics de tota la ciutadania”,  explica el regidor Garcia.

L’edil de Transparència ha expressat que “la transparència no només és tindre una pàgina web on la gent a través d’Internet puga accedir a una quantitat d’informació aclaparadora, també té una part de diàleg entre els càrrecs polítics, l’administració i la ciutadania”. Garcia ha afegit que “a l’Acord del Grau tenim un compromís per explicar els pressupostos, que al cap i a la fi és el document més important que aprovem cada any en plenari, i que diuen com van a ser les nostres polítiques”.

Si et vares perdre la xarrada, pots consultar totes les dades del pressupost municipal al següent enllaç: http://onvanelsmeusimpostos.castello.es/ca/