Els districtes est i sud aposten per remodelacions i millores en espais infantils en la fase de priorització dels Pressupostos Participatius

La resta de districtes escolliran les seues propostes al llarg d’aquesta setmana.

“Les reunions de districte per prioritzar les propostes ciutadanes van a bon ritme”. Així ho ha assenyalat la vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, després que els districtes sud i est de la ciutat de Castelló hagen celebrat la seua reunió per ordenar les propostes del barri. D’aquest mode, el districte est ha escollit com a primera proposta una ‘zona de jocs al Bulevard Vicente Blasco Ibáñez’ i com a segona ‘un camí escolar al barri de Rafalafena’, mentre que el districte sud ha seleccionat com a primera opció ‘millores en la plaça de les Comunicacions’ i com a segona ‘la remodelació de la zona de jocs infantils al Grupo Roquetes’.

La regidora Brancal ha manifestat que “la intenció d’aquestes reunions és que s’ordenen les propostes que s’han fet a cada districte i les dues primeres d’aquesta priorització passen directament a valoració tècnica, sense la necessitat de passar per la fase d’avals”. Ara, aquestes propostes seran estudiades pels serveis tècnics municipals “i si alguna d’aquestes propostes no pot ser per qüestions tècniques, serà la següent en l’ordre de priorització la que passarà a aquesta fase d’avaluació de propostes”, ha explicat l’edil Brancal.

Així mateix, la vicealcaldessa ha expressat la seua satisfacció “perquè les propostes que els veïns i veïnes han salvat s’han fet pensant en la gent menuda i en remodelar espais per a la convivència”. En aquesta línia, Brancal ha afegit que “aquest procés ens serveix també a l’equip de govern per saber quines són les prioritats de la ciutadania”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Hisenda, pressupostos i inversions, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *