L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Comerç, impulsarà una campanya comercial de primavera denominada Castelló, Ciutat Bella que té com a objectiu promoure els barris amb flors i posar en valor el comerç dels diferents barris de la ciutat.

Castelló Ciutat Bella arranca el pròxim 25 d’abril fins al 31 de maig, període de durada de la campanya en la qual els ciutadans i turistes podran visitar els carrers i comerços engalanats amb flors.

Els comerciants i entitats veïnals podran participar en la I edició del Concurs “Castelló, Ciutat Bella 2018” en el qual podran inscriure, bé al seu comerç o al seu carrer de la ciutat, en la web www.castellociutatbella.es emplenant el formulari per a poder presentar més endavant el seu espai expositiu floral. El període d’inscripció és del 18 al 24 d’abril i es lliuraran un premi per districte als comerços i un altre premi per carrer.

Per a qualsevol consulta sobre el concurs pot dirigir-se a la Unitat de Desenvolupament Comercial de l’Ajuntament de Castelló en el correu electrònic [email protected] o al telèfon 964 35 51 00.