L’amor, guiat pel circ i la dansa, és la peça clau d’aquest primer espectacle.

La Regidoria de Cultura, encapçalada per l’edil Verònica Ruiz, ha encetat aquest cap de setmana el Cicle de Dansa del Menador que tindrà lloc cada darrer diumenge de mes. ‘Rojo estándar’ de la companyia Lanórdika ha sigut el primer espectacle d’aquest cicle i va tenir lloc a la plaça Hort dels Corders el diumenge 22 d’abril a les 12.00 hores, mentre que la resta de jornades d’aquest cicle es faran a l’atri del Menador.

En ‘Rojo estándar’ dos éssers oposats es troben en una escena acompanyada pel surrealisme, on els colors marquen el seu ritme, i on l’amor, guiat pel circ i la dansa, és la peça clau durant tot l’espectacle. Es tracta d’una obra plantejada perquè l’espectador es situe a 360º y puga viatjar a través del moviment dels artistes per distintes emocions, avinences i desavinences.

El Cicle de Dansa del Menador comença aquest mes per tal de commemorar que el proper 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa.