El Dia Mundial del Ioga es celebrarà en la Plaça Major amb sessions obertes al públic

El dimecres, 21 de juny, es realitzaran classes obertes en les diferents modalitats des de les 18,15h. fins a les 21,30h.

Dijous que ve, 21 de juny, coincidint amb el solstici d’estiu, se celebra el Dia Mundial del Ioga i, com en moltes ciutats del món, Castelló traurà l’activitat al carrer, en concret a la Plaça Major, que es convertirà a partir de les 18,00h. en l’escenari ideal per a conèixer i practicar diferents modalitats de ioga: Kundalini, Meditació, Ilyengar i Hatha.

El Patronat d’Esports, organitza aquesta activitat, que es realitza des de fa 4 anys, amb l’ànim de festejar el dia del ioga. Segons el regidor d’Esports, Enric Porcar, “es tracta d’una activitat dissenyada perquè la gent participe obertament, gaudisca i conega de la mà de les diferents associacions el ioga i les seues diferents perspectives”

Són sis les associacions que participen en aquest esdeveniment, cadascun des de la seua especialitat, tots ells coincideixen que el ioga proporciona nombrosos beneficis per a la persona, “és una eficaç teràpia de cura integral, el cos, la ment i l’esperit s’enforteixen i asserenen en practicar les asanas, la respiració i la meditació”, expliquen.

El requisit per a participar en aquesta jornada dedicada al ioga és tenir més de 14 anys, no acusar cap problema físic que desaconselle la seua pràctica, portar roba còmoda i anar proveïts d’una esterilla per a realitzar els exercicis.

La programació prevista per a dijous que ve, 21 de juny, es divideix en 5 sessions: a les 18,15h. Kundalini (Numad Ioga); de 19 a 20h. Meditació (Espai Orgànic) i Kundalini (Moment Ioga) ; de 20 a 20,30h (Aida Artola- Maternitat i Criança conscient) i de 20,30 a 21,30h. lyengar (Centre Ioga lyengar- Maria Igual) i Hatha (Ioga Castelló)

Arxivat en: Cultura, oci, esport i festes, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *