Gràcies al Pla Integral de Reformes s’han realitzat més de 700 actuacions en els centres educatius de titularitat municipal.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Enric Porcar, ha invertit quasi 400.000 euros en la resolució de més de 700 incidències durant aquest últim curs en els 40 centres educatius de titularitat municipal amb que compta la ciutat, entre els quals estan les 36 escoles públiques, el centre d’educació especial Castell Vell, l’escoleta ‘Un Mar de Somnis’, i les dues escoles d’adults. El cost exacte de les reparacions, provocades o bé per l’antiguitat de les instal·lacions o bé per les avaries i desperfectes a conseqüència del seu ús habitual, ha estat de 378.651,19 euros per a un total de 717 actuacions.

Així doncs, des de juny de 2017 fins al maig de 2018 la Regidoria d’Educació mitjançant el Pla Integral de Reformes ha treballat a les escoles del municipi perquè els i les alumnes puguen rebre classe i gaudir en les millors condicions dels serveis que ofereixen les escoles. Cal recordar, que aquest Pla naix per l’apostat i voluntat de l’actual equip de govern a causa de la preocupant manca de manteniment i deixadesa que tenien les escoles públiques a Castelló.

El manteniment de les escoles perquè estiguen en el millor estat i condicions possibles és una prioritat del departament que encapçala Enric Porcar amb la finalitat de dignificar els col·legis públics de la ciutat.

El centre al qual s’han destinat més diners ha estat el Carles Salvador, on s’han invertit exactament 49.883 euros en 28 incidències, seguit del Blasco Ibáñez (25.113 euros) i La Marina (19.417 euros). Per altra banda, el Manel Garcia, amb 34, i l’Antonio Armelles i Isabell Ferrer, amb 32, són els centres que més reparacions han necessitat.