Els serveis municipals de l’Ajuntament de Castelló iniciaran immediatament les obres de condicionament de l’estadi Castàlia. Tècnics municipals de l’àrea d’Infraestructures han definit hui sobre el terreny el desenvolupament de les obres que seran a càrrec de les brigades municipals. Al mateix temps, s’està ultimant la planificació tècnica de les obres que requereixen contractacions externes.

La delegació municipal ha analitzat el desenvolupament de les obres de menys envergadura. Al principi s’actuarà en elements de l’estadi com les tanques perimetrals exteriors, portes d’accés, seients i suports de publicitat, així com en actuacions de pintura i adequació general. Aquests treballs seran realitzats per empleats municipals.

Les actuacions de més envergadura seran realitzades per empreses especialitzades. El Govern municipal preveu finançar part de les obres amb càrrec al superàvit del pressupost, a través d’inversions financerament sostenibles. La resta s’assumirà amb altres recursos municipals. La inversió mínima serà d’un milió d’euros, tal com es va aprovar en el ple.

Els serveis tècnics municipals porten setmanes definint les actuacions de reforma del Castàlia. Des de la comissió municipal encarregada de gestionar el conveni amb el CD Castelló es va acordar que foren els tècnics municipals els que decidiren el desenvolupament de les obres a realitzar.

El calendari dels treballs de reforma dependrà del procediment administratiu que ha de regir en les administracions públiques, encara que s’analitzarà de quina forma es poden agilitar les contractacions.