Compromís debat a Castelló el programa electoral per les eleccions de 2019

Desenes de càrrecs del partit s’han reunit a la ciutat per debatre una proposta comuna per als municipis.

Compromís ha celebrat a Castelló la primera reunió de confecció del programa marc municipal per les pròximes eleccions de 2019. La trobada, que ha estat presidida per la vicealcaldessa Ali Brancal, ha comptat amb la participació de desenes de càrrecs del partit, vinguts d’arreu del País Valencià. L’encontre ha servit perquè la militància debatera propostes polítiques, a més d’intercanviar impressions de diferents experiències de governs municipals.

La trobada, organitzada per la coordinadora de sectorials de la formació, ha tingut lloc a la seu de Comissions Obreres de Castelló. Així, les diferents sectorials del partit (economia, socioeducativa, urbanisme, esports, memòria històrica i cultura) han debatut al voltant de noves polítiques que implantar als municipis, així com per conéixer d’altres que s’estan desenvolupant en localitats properes.

La vicealcaldessa de la ciutat i regidora de Compromís, Ali Brancal, ha destacat la importància d’una jornada participativa “on tota la militància pot aportar propostes i inquietuds, amb l’objectiu d’elaborar un programa marc comú per tot el país, que ens permeta encarar les eleccions de 2019 amb força i determinació”. Per això, Brancal ha valorat Compromís com una formació “democràtica, participativa i inclusiva on tothom pot participar i dir la seua”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *