Castelló compromet la inversió per al primer centre de dia per a persones amb malaltia mental a Castelló

L’ajuntament de Castelló ha manifestat la seua voluntat d’avançar en el desenvolupament del projecte de construcció d’un centre de dia destinat a les persones amb malaltia mental.

L’objectiu del Govern municipal és oferir respostes a les demandes de la ciutadania en tots aquells àmbits relacionats amb la qualitat de vida de les persones, especialment de les més vulnerables. Per això aquest govern contempla una inversió municipal entorn dels 170.000 euros,  destinada a la reforma dels locals que actualment ocupa l’associació en la calle Bisbe Salines de la ciutat, la qual cosa convertirà aquestes dependències en el primer centre de dia per a persones amb malaltia mental de la província de Castelló.

Des de l’arribada del govern de l’Acord del Grau, s’ha duplicat en tres anys les xifres del pressupost de Benestar Social per a l’atenció de les persones més vulnerables.

En aquesta línia cal recordar la rehabilitació ja en marxa de la Pineda, en el complex social de Tetuán XIV, per a convertir l’actual edifici en un centre de dia per a malalts d’Alzheimer, una obra en execució que compta amb una inversió total d’1,5 milions d’euros en les seues dues fases sent el projecte de major pes social de l’actual mandat.

 

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *