El portaveu de la formació, Ignasi Garcia, ha defensat la importància d’unes polítiques que “ofereixen oportunitats i cohesionen la ciutat”

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha valorat l’èxit dels programes d’ocupació que han permès la inserció al mercat de treball de centenars de joves i majors de 55 anys a Castelló. “Amb programes com Avalem, a la ciutat de Castelló s’han contractat en l’últim any més de 80 joves dels 670 que han aconseguit treball en la província, joves altament formats i preparats que el Partit Popular va deixar sense oportunitats”, ha explicat el regidor. Per això, Garcia ha mostrat la necessitat de retornar a la ciutadania la confiança en les institucions “fomentant l’ocupació i les oportunitats laborals”.

Durant els anys més durs de la crisi, el govern del Partit Popular no va impulsar polítiques d’ocupació, més bé al contrari: van aprovar una reforma laboral que precaritzava els drets dels treballadors”, ha assenyalat Garcia. “A Compromís ho tenim clar: hem vingut a canviar la ciutat, i això passa per impulsar l’activitat econòmica, amb treball estable i de qualitat”, ha destacat el portaveu del grup municipal.

L’edil de Compromís ha explicat la importància de programes com Avalem, Empuju i Jornals de Vila, que han posicionat Castelló com un referent en polítiques d’ocupació. “Seguirem treballant conjuntament amb la Conselleria d’Economia per lluitar contra l’atur, i ara també amb LABORA, el nou servei valencià d’ocupació, que dirigeix Enric Nomdedéu. Una oficina pionera en tot l’Estat en pràctiques de foment de l’empleabilitat”, ha assenyalat Garcia.