L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló i la presència del conseller i del regidor d’Educació en la seua inauguració

Castelló acollirà el cap de setmana vinent l’I Congrés d’Àmbit Artístic-expressiu, ‘L’Artèria’, en el Auditori i Palau de Congressos, una trobada que servirà com espai de reflexió i reivindicació de les arts i l’expressió física com a eix fonamental de l’educació de xiquets, xiquetes, adolescents i joves al llarg de totes les seues etapes.

El congrés està organitzat pel Cefire Artístic-expressiu i compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de Castelló. Així, tant el conseller d’Educació, Vicent Marzà, com el regidor d’Educació, Enric Porcar, assistiran a l’esdeveniment durant la seua celebració.

A més, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló realitzarà la mostra escolar el dissabte 27 de 19.00 a 20.00 hores amb una actuació de ‘L’escola canta’ acompanyada de la Banda Municipal de Castelló. El projecte és una iniciativa educativa de la Regidoria d’Educació per a les escoles de primària de la ciutat per a donar suport als plans de normalització lingüística a través d’activitats de foment cultural. ‘L’escola Canta’ consolida la voluntat de l’Ajuntament per a fomentar l’ús social del valencià com a eina de convivència per a difondre la cultura i el patrimoni valencià.

Finalment, l’Ajuntament ha propiciat també que els i les alumnes del Centre d’Educació Especial Castell Vell que estan cursant la Formació Professional Bàsica de Bar-Restaurant siguen els qui s’encarreguen del servei de les pauses-cafè del congrés.