La formació ha traslladat la voluntat de concórrer en solitari a les eleccions municipals, amb la plena convicció de liderar una reedició de l’Acord del Grau

Compromís per Castelló ha mantingut una reunió, aquest dijous, amb representants de Castelló en Moviment per parlar de la situació política municipal i de les eleccions municipals de 2019. En l’encontre, Compromís ha explicat la voluntat de la formació de concórrer en solitari als comicis electorals, sempre mantenint un clima de col·laboració entre les forces progressistes, de cara una reedició de l’Acord del Grau. A més, Compromís ha demanat a Castelló en Moviment un esforç per encarar reptes importants de final de legislatura, com l’aprovació dels pressupostos o el nou Pla General.

Compromís va iniciar recentment la campanya ‘El Motor del Canvi’ per posar en valor l’acció de govern. Una acció de govern, basada en l’Acord del Grau, que Compromís vol encapçalar i liderar en 2019, per continuar transformant la ciutat des de l’esquerra, el valencianisme i l’ecologisme. Per això, Compromís ha reiterat a Castelló en Moviment la necessitat d’entrar al govern municipal, per participar en la presa de decisions i accelerar la transformació de la ciutat.

Compromís és una cooperativa política que suma sensibilitzats diferents en un projecte d’àmbit valencià basat en el municipalisme. Per això, Compromís també ha traslladat a Castelló en Moviment la necessitat de trobar-se en altres espais polítics, més enllà de l’àmbit institucional; confluint en moviments socials, cívics i veïnals, així com en l’elaboració de propostes transversals que siguen útils per millorar la vida de la ciutadania.

En els propers dies la coalició també es reunirà amb la direcció local de Podem, que ha sol·licitat un encontre per parlar del nou escenari electoral.