Per al portaveu de Compromís la millor vacuna contra l’odi i la intolerància “és treballar per millorar la vida de la gent, fent polítiques centrades en les persones”

Compromís considera molt perillosa l’entrada de formacions d’extrema dreta en el tauler polític. El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha assenyalat que “no podem permetre que aquestes formacions que demanen eliminar la Llei Contra la Violència de Gènere, la Llei de Memòria Històrica, o el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos entren a les institucions”. “No aconseguiran trencar el nostre model social i de convivència. Compromís és l’antídot a les formacions d’extrema dreta”, ha destacat el portaveu de la coalició.
“Des de Compromís continuarem reivindicant la llibertat i la igualtat davant d’aquells que volen alçar murs i tancar fronteres”, ha assegurat el regidor. A més, el regidor de Compromís també s’ha referit a la convocatòria de les pròximes eleccions municipals, que se celebraran en 2019. “Al mes de maig un nou acord progressista ha de continuar governant la ciutat. Un nou Acord del Grau liderat per Compromís que ha de servir per a allunyar el feixisme, el racisme i el masclisme de Castelló”, ha assenyalat Garcia.
Per al portaveu de la formació “la millor vacuna contra l’odi i la intolerància és treballar per a millorar la vida de la gent, desenvolupant polítiques i iniciatives centrades en el benestar de les persones”. Per això, Garcia ha posat en valor el treball que des del Govern del Botànic i de l’Acord del Grau s’està realitzant “per no deixar a ningú enrere i treballar pel bé comú”.