El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que “el model productiu que ha impulsat Compromís en el Govern del Botànic està donant bons resultats”

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, i el Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General de LABORA, Enric Nomdedéu han valorat molt positivament la baixada de l’atur en el mes de novembre en la ciutat de Castelló. “Som la tercera comunitat autònoma amb millor resultat de tot l’Estat” ha manifestat el secretari autonòmic.

“El model productiu que Compromís ha posat en el Botànic està donant els seus resultats i el País Valencià torna a baixar l’atur el doble que la mitjana de l’Estat” ha explicat el portaveu de la formació a Castelló. “Encara que falte camí per fer, estem molt contents perquè la baixada de l’atur s’ha notat en tots els sectors productius”, ha manifestat Garcia.

L’atur registrat en el municipi s’ha reduït en un 3,01% respecte al mes d’octubre amb una pujada percentual en l’afiliació a la Seguretat Social amb un 2,82% més. “Mentre al País Valencià puja l’afiliació a la Seguretat Social, la mitjana espanyola baixa” ha declarat Enric Nomdedéu. “És un resultat important perquè baixa en tots els sectors: indústria, agricultura i construcció, i on menys baixa és en el sector serveis per tant, no es tracta només d’una qüestió de caràcter estructural i de temporalitat sinó que el canvi de model productiu comença a donar els seus fruits” ha explicat el secretari autonòmic.