El Grup Municipal de Compromís apel·la a la responsabilitat dels partits de la corporació per “no fer-li el joc al PP, ja que podria deixar al govern en una situació d’ingovernabilitat”

El Grup Municipal de Compromís ha reiterat una vegada més que ni la vicealcaldessa ni cap membre del seu partit pensa permetre que una querella mentidera del Partit Popular l’aparte de les seues responsabilitats de govern. No donarem cap pas enrere, ni per les mentides del Partit Popular, ni per les amenaces de l’extrema dreta, ni per cap grupuscle que intente aturar l’acció de govern de l’Acord del Grau.

 Des de Compromís considerem que les mentides del PP no són motiu suficient perquè la vicealcaldessa s’aparte de les seues funcions i menys quan estem parlant d’una estratègia de la dreta que està repetint arreu del País Valencià per desestabilitzar i perjudicar els governs del canvi, com a la ciutat de València. Una de les majors proves d’açò és el fet que el testimoni que aporta el mateix senyor Macian el contradiu en la seua declaració i que les úniques proves aportades estan baix tota sospita i no han sigut acceptades perquè hi ha seriosos dubtes sobre la seua veracitat.

I és que el Partit Popular sempre ha fet el mateix: utilitzar les institucions, la justícia i les regles del joc per al seu benefici polític i partidista. Van canviar la llei quan els convenia i ara l’utilitzen per atacar a l’adversari polític. Els regidors del Partit Popular s’estan dedicant a desvirtuar i pervertir el nostre Codi de Bon Govern perquè han intentat usar-lo per a atacar a la vicealcaldessa i a Compromís.

Ens preocupa que hi haja gent que haja adoptat el discurs del Partit Popular com a propi, ja que això implica fer-li el joc a les seues mentides, les seues calúmnies i la seua insistència a embrutar el nom de les institucions, perquè d’aquesta manera qui més perd és la ciutadania i obri la porta a tot un seguit de querelles a la resta de regidors, que podria deixar al govern municipal en una situació d’ingovernabilitat.