A partir del dilluns 25 de febrer les altes o modificacions al padró municipal es faran mitjançant cita prèvia obligatòria

El vicealcalde i regidor de Modernització a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que a partir del dilluns 25 de febrer les altes i modificacions al padró municipal s’hauran de fer mitjançant cita prèvia obligatòria. “Amb la posada en marxa de la cita prèvia i el Pla d’Impuls de l’Administració Electrònica, des de l’Ajuntament estem millorant la qualitat assistencial i d’atenció a la ciutadania” ha expressat Garcia.

L’Ajuntament rep 90.000 registres anuals, dels quals 8.375 són altes de padró 9.378 són canvis o modificacions del mateix i ambdos han de ser presencials. Per això, davant d’aquesta situació, “anem a fer que aquest 20% vinguen amb cita prèvia obligatòria per evitar cues i esperes a la ciutadania i d’aquesta manera agilitzar el procés” ha manifestat el vicealcalde.

“Amb la posada en marxa del PIAE (Pla d’Impuls de l’Administració Electrònica) i de la cita prèvia obligatòria, aconseguirem que la gent que vinga a tramitar papers a l’Ajuntament, ho farà amb una cita prèvia i de forma ordenada. D’aquesta manera evitarem les cues a la ciutadania i els donarem un millor servei i atenció” ha afirmat Ignasi Garcia. Així mateix, el regidor de Modernització ha explicat que “la intenció és que, a partir d’octubre, totes les visites siguen amb cita prèvia per tal d’agilitzar i facilitar les tramitacions als i les castellonencs i castellonenques” ha conclòs l’edil.