‘La nostra llengua. Molt present’, és el treball audiovisual guanyador produït per les estudiants de segon curs de Publicitat i Relacions Públiques en el CEU a València, Isabel Rodríguez i Sara Chaparro

El vicealcalde i regidor de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, han entregat aquest matí el premi de la segona edició del concurs de vídeo per promocionar el valencià com a llengua normal d’ús. Les guanyadores han estat Isabel Rodríguez i Sara Chaparro, alumnes de Publicitat i Relacions Públiques del CEU a València amb ‘La nostra llengua. Molt present’.

Garcia ha destacat que “les guanyadores han fet un vídeo que ha tingut una gran acceptació a través de xarxes socials amb moltes reaccions, visites i comparticions de la gent que torna a sentir orgull de fer una cosa tan normal com és parlar la seua pròpia llengua”.

Al concurs, dotat amb 3.500 €, s’han presentat 17 vídeos i “buscava que els alumnes de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques feren un vídeo viral per a xarxes i que utilitzarem durant tot l’any per sentir-nos orgullosos i potenciar la nostra llengua”, segons ha manifestat Garcia.

El vicealcalde i regidor de Normalització ha mostrat la seua satisfacció i ha donat l’enhorabona a les estudiants pel seu vídeo on el jurat ha avaluat principalment la promoció i dignificació de la llengua valenciana i el seu ús en diferents àmbits i situacions comunicatives.