Garcia afirma que “treballarem per a tindre un calendari de les proves selectives d’oposicions i s’ampliarà al màxim el termini per a presentar-se a les convocatòries per facilitar l’accés”

El candidat a l’alcaldia de Castelló, Ignasi Garcia, es compromet a liderar la Regidoria de Recursos Humans en la pròxima legislatura “perquè vull ser un alcalde amb competències”, ha manifestat Garcia.

L’edil ha explicat que “per fer una bona política de recursos humans es necessita arribar a acords, diàleg i involucrar als representants del personal”, al que ha afegit que “perquè aquestes polítiques tinguen èxit també cal involucrar a la resta de partits polítics de l’Ajuntament”.

 Tanmateix, Garcia ha afirmat que “és imprescindible que sigue una persona capacitada, i que estiga disposada a assolir aquest repte i amb capacitat de diàleg, i per això vull encapçalar la Regidoria de recursos humans la legislatura vinent”.

 “Els recursos humans són el principal capital que disposa l’Ajuntament de Castelló per a transformar la ciutat i per tant, la valoració de llocs de treball, així com dimensionar la plantilla a les exigències i les peticions que té la societat i la ciutadania, és bàsic, ja que per a tenir i oferir un bon servei està implícit invertir en recursos humans” ha explicat el candidat a l’alcaldia, Ignasi Garcia.

A més, l’edil de Compromís, ha manifestat la seva voluntat de renovar les borses de treball de l’Ajuntament de Castelló, “facilitant la flexibilitat i la transparència a l’hora de cobrir els llocs de treball i les necessitats que té el consistori” ha expressat Garcia, perquè “la ciutadania ha de percebre l’Ajuntament com el lloc on té una oportunitat laboral si vol dedicar-se a treballar pel seu poble en la vida pública”.

Per això, “si governa Compromís, no es trauran borses en els períodes de vacances, s’ampliarà al màxim el termini per a presentar-se a les convocatòries per facilitar l’accés i es puntuarà la nota de l’examen, l’experiència laboral i la formació. Treballarem per a tindre un calendari de les proves selectives d’oposicions, i avançarem al màxim les bases perquè tothom tinga la possibilitat de preparar-se amb igualtat de condicions” ha conclòs Ignasi Garcia, candidat a l’alcaldia de Castelló.