Garcia afirma que “tancar el conveni col·lectiu, l’avaluació i valoració dels llocs de treball i la carrera de desenvolupament professional són temes primordials per a continuar treballant per la nostra ciutat”

Compromís per Castelló defensa els Recursos Humans en les administracions com a eina bàsica per a “l’eficiència en el servei públic i l’atenció a la ciutadania” ha afirmat el candidat a l’alcaldia, Ignasi Garcia.

“Ha de ser dintre de la mesa general de negociació on, sindicats i partits polítics han d’arribar a acords i no fent promeses electoralistes que requereixen despeses de pressupost, com està fent Begoña Carrasco, la qual parla d’increments, sense parlar d’on es trauen els recursos i d’on s’aconsegueixen” ha explicat Ignasi Garcia, el portaveu de Compromís per Castelló.

Garcia ha afirmat que “des de Compromís per Castelló entenem els recursos humans com un repte per a la legislatura vinent”. Temes com tancar el conveni col·lectiu, l’avaluació i valoració dels llocs de treball i la carrera de desenvolupament professional, que tenen les altres administracions i que l’Ajuntament de Castelló encara no ho ha desenvolupat, i que a més a més són punts que hauran d’estar reflectits en el futur Acord del Grau, “són primordials per a continuar treballant per la nostra ciutat i la seua ciutadania”, ha afegit el portaveu. 

D’altra banda, pel que respecta a les reivindicacions concretes de la policia i dels bombers respecte a l’increment i l’equiparació salarial, des de Compromís s’estudiaran les obligacions i les retribucions per a crear un equilibri entre el salari i les responsabilitats dels funcionaris, per poder crear llocs de treballs de qualitat” ha conclòs Ignasi Garcia, candidat a l’alcaldia de Castelló.