El portaveu i candidat a l’Alcaldia, Ignasi Garcia, ha volgut agrair l’aposta de la Conselleria dirigida per Marzà per l’escola pública

Compromís per Castelló ha volgut agrair a la Conselleria d’Educació, dirigida per Vicent Marzà, la seua aposta per l’escola pública en decidir augmentar l’oferta d’aules de dos anys a la ciutat de Castelló amb una nova unitat per al CEIP Sant Agustí, centre CAES.

D’aquesta manera, la ciutat de Castelló tindrà, durant el curs 2019-2020 un total de 8 aules públiques per a xiquets i xiquetes de dos anys. Les escoles que disposaran d’aquestes aules són Blasco Ibáñez (amb dues aules), Exèrcit, Mestre Canós, l’Illa, Bisbe Climent, Antonio Armelles i Sant Agustí. D’aquesta manera, la conselleria encapçalada per Marzà ha posat en marxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, totes aquestes aules en la present legislatura, passant de zero a huit aules en la ciutat de Castelló.

En aquest sentit, el portaveu i candidat a l’Alcaldia per Compromís, Ignasi Garcia, ha destacat que “la creació de les aules de dos anys no només genera més llocs de treball amb més mestres d’infantil i educadors o educadores; l’aposta per les aules de dos anys reforça la continuïtat dels xiquets dins de l’escola i ha donat solució a certes mancances d’alumnat com tenia el Mestre Canós en la passada legislatura, per exemple. Hem de garantir la continuïtat de les escoles públiques que tant de paper fan per a la cohesió social de la ciutat”.

Per la seua banda, el candidat número 4 de la llista municipal, Francesc Mezquita ha recordat que “des de Compromís tenim la ferma convicció que tot allò que invertim en educació i més específicament en infantil és una avantatja per a la ciutadania i una manera de tindre una societat més justa i igualitària”.