El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat l’agenda esportiva per a les festes, convidant a la ciutadania de Castelló a gaudir d’una Magdalena activa: “A més de ser una setmana especialment festiva i plena d’actes culturals, les festes de la Magdalena també són un bon moment per a practicar esport. En total s’han programat 32 esdeveniments esportius al llarg de la setmana. Quasi tots els dies hi ha algun tipus d’activitat a la que es pot assistir, bé sigui com a participant o com a espectador”.

Billar, escacs, tennis taula, tallers de pilota, carreres de vehicles de radiocontrol, frontennis o una marató de cubbà són algunes de les activitats que es poden trobar a l’agenda esportiva del programa oficial de festes. La informació més ampliada es pot consultar a les xarxes socials del Patronat d’Esports o a l’aplicació de l’agenda de l’Ajuntament de Castelló.

Hi ha tres esdeveniments que pel seu arrelament cultural a la ciutat transcendeixen l’agenda esportiva. El primer tindrà lloc el dilluns 25, a les 18’00h, al trinquet municipal del parc esportiu Sindical, on es disputarà el XI Trofeu Magdalena de pilota valenciana. Després d’escalfar l’ambient amb una sessió musical de vespreig, Soro III i Héctor s’enfrontaran a Genovés II i a Javi, tots ells jugadors professionals.

Un altra cita important és la BBVA 5K Volta a peu a Castelló. El XIX Trofeu Luis Adsuara sortirà des del carrer Saragossa a les 12 del matí del diumenge 31. La tercera cita esportiva ineludible en setmana de festes és el Campionat Mundial de Boli, la final del qual es disputarà el diumenge 31 a partir de les 10 del matí al parc dels Jocs Tradicionals (Segon Molí).

La setmana de festes també és una bona oportunitat per omplir les grades dels pavellons i pistes de Castelló on els clubs de volei, futbol sala, hoquei, waterpolo o futbol juguen els partits de les seues corresponents lligues.