La coal·lició celebra aquest diumenge un acte per a presentar a Ignasi Garcia com a candidat a l’Alcaldia en la Plaça Hort dels Corders

Compromís per Castelló celebrarà aquest diumenge un acte per a presentar a Ignasi Garcia com a candidat a l’Alcaldia després del procés de primàries que va finalitzar dissabte passat i en el qual l’alcaldable de Compromís va obtindre el suport de més del 90% dels votants. L’esdeveniment tindrà lloc en la Plaça Hort dels Corders a partir de les 12.00 hores del matí.

En la seua presentació Garcia estarà acompanyat pel conseller i cap de llista a les Corts per Castelló, Vicent Marzà; pel cap de llista al Congrés, Joan Baldoví; per la candidata al Congrés per Castelló, Marta Sorlí; i per la candidata a les Corts per Castelló, Belén Bachero, que a més presentarà i moderarà l’acte. A més, Garcia també estarà acompanyat pels primers candidats de la llista municipal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló: Ali Brancal, Verònica Ruiz, Francesc Mezquita i Pau Sancho.

Referent a la seua candidatura a l’Alcaldia de Castelló Garcia ha manifestat que “Compromís ha de liderar el pròxim govern de la ciutat. Hem demostrat ser el motor del canvi i els impulsors de les polítiques que estan transformant la nostra ciutat. Per això no podem renunciar a tots els avanços que s’han fet. Compromís ha de liderar l’Ajuntament de Castelló a partir de maig per a evitar que la dreta acabe complint les seues amenaces i acabe arrabassant-nos els drets que hem aconseguit en aquesta legislatura”.

A més, l’alcaldable per Compromís ha afirmat que “som l’única força capaç de liderar un nou acord progressista a la nostra ciutat que li plante cara a aqueixa dreta que vol tornar al passat trencant el nostre model de convivència i d’estat del benestar, que ens fa viure lliures, amb dignitat i alegria”.