Compromís per Castelló commemora la República amb la xerrada ‘Les republicanes en guerra: la rereguarda com a lluita’

Garcia afirma que “amb aquesta xerrada volem aportar la nostra visió històrica i el nostre recordatori a la memòria”

La sectorial de Memòria Històrica de Compromís per Castelló ha organitzat un col·loqui al voltant del paper i la figura de les dones durant la guerra amb el nom ‘Les republicanes en guerra: la rereguarda com a lluita’ per a aquest  dijous 4 d’abril a les 19.30 a la seu de la coalició, al carrer Moyano 12.

En la xarrada participaran la professora d’història de la Universitat Jaume I, Eva Alcón Sornichero; Vicent Grau, doctor en Història i coordinador de la sectorial de memòria històrica de Compromís; i Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló.

El candidat a l’alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que “aquesta és la nostra aportació a les jornades per la tercera República en commemoració del primer bombardeig de Castelló que va ser el 28 de març i la proclamació de la República”.

Des de Compromís, “volem aportar la nostra visió històrica i el nostre recordatori a la memòria. No podem oblidar el passat, els errors, la guerra, i sobretot, no podem oblidar la barbàrie per a evitar a tota costa que torne, com alguns intenten fer” ha conclòs el candidat a l’alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *