Els films es projectaran els dies 8, 9 i 11 d’abril a les 20 hores en el Teatre del Raval

La regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, ha programat un cicle de cinema en valencià al Teatre del Raval dintre de les activitats programades en el marc de la Festa per la Llengua, que tindrà lloc el diumenge 14 d’abril.

Per al dia 8 d’abril a les 20 hores, està programada la reproducció de la pel·lícula ‘Incerta Glòria’, on un jove republicà destinat a un lloc inactiu temporalment, coneix a la una enigmàtica viuda de la qual s’enamora.

Per al dimarts 9 d’abril, ‘M’esperaràs?’ serà el film projectat en la pantalla gran a les 20 hores, on un grup d’amics han organitzat una cita a cegues a un membre del grup perquè deixe de queixar-se de la mala sort que sempre ha tingut amb les dones.

Finalment, per al dijous 11 d’abril a les 20 hores, es reproduirà la pel·lícula ‘La Pell Freda’, en la qual el protagonista desembarca en una platja on, aparentment no habita ningú, però més tard descobreix que al caure la nit, molts visitants misteriosos i amenaçadors apareixen per a visitar-lo.

Les persones interessades a assistir a les projeccions, podran passar a recollir les entrades a partir pel Negociat de Normalització Lingüística (tercera planta del Menador) en horari de 9 a 14 hores. A més, es reservaran unes 50 entrades de cada pel·lícula que es podran obtenir en les taquilles del Teatre del Raval el mateix dia de les projeccions.