Seran necessaris un mínim de 35 avals perquè les propostes passen a la següent fase d’avaluació tècnica

La Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Ignasi Garcia, ha engegat ja la fase d’avals dels pressupostos participatius de ‘Decidim Castelló’. Així, els veïns i veïnes de Castelló podran escollir fins a les 14.00 hores del 15 d’abril entre les 114 propostes presentades i decidir en què s’inverteixen 1.650.000 €.

La ciutadania ha d’avalar aquells projectes, un màxim de 3 per persona, que consideren que han de passar a l’avaluació tècnica i a les votacions finals, que tindran lloc del 10 al 25 de juny. Seran necessaris un mínim de 35 avals perquè les iniciatives continuen en el procés de selecció dels pressupostos participatius.

Les propostes presentades aquest any són diverses i destaca l’aposta per un model de ciutat sostenible, amb iniciatives per una mobilitat sostenible, per a potenciar el reciclatge, per adequar carrers, així com també es poden trobar idees per millorar les escoles o potenciar l’esport, entre d’altres.