L’acte central de campanya a Castelló el pròxim dissabte 11 de maig a Hort dels Corders

A l’acte intervendran Verònica Ruiz, Vicent Marçà, Jordi Sebastià, Mònica Oltra i Ignasi Garcia

El pròxim dissabte 11 de maig Compromís celebrarà a la Plaça Hort dels Corders el seu acte central a la campanya per l’alcaldia de Castelló i les eleccions europees. L’acte estarà presentat per Verònica Ruiz i Vicent Marçà i intervendràn Jordi Sebastià, Mònica Oltra i Ignasi Garcia. Compromís dóna així l’inici a una doble campanya (municipal i europea) a la ciutat de Castelló on el partit ha estat treballant durant 4 anys al govern de al ciutat amb regidories tant centrals com Cultura i Educació.

 

Arxivat en: Actes públics i mobilitzacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *