Ignasi Garcia: “Crearem l’Oficina de Bon Govern per rendir comptes de la gestió municipal i prevenir les males pràctiques”

Garcia: “Compromís hem demostrat que és la garantia d’un govern progressista i transparent”

El candidat a l’Alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha manifestat que “Compromís crearem l’Oficina de Bon Govern per publicar informació que facilite la prevenció de males pràctiques i la rendició de comptes de la gestió municipal”.

“Necessitem un organisme que potencie i vehicule el funcionament del treball transversal que s’està portant a terme, que dote de recursos humans i de personal per a publicar la informació d’allò que fa l’ajuntament de forma comprensible, detallada, actualitzada i periòdica” ha afirmat Ignasi Garcia.

L’edil ha explicat que “amb la creació de l’Oficina de Bon Govern ajudarem a la gent, no només a conéixer el que es fa a l’Ajuntament, sinó també perquè la gent fiscalitze el treball polític, a part de servir per a evitar i detectar possibles males pràctiques”.

“Gràcies a les polítiques d’accés a la informació i transparència que Compromís ha desenvolupat en aquest Ajuntament, hem aconseguit situar-lo entre els 4 primers consistoris del País Valencià més transparents segons l’ONG de Transparència Internacional”  – Ignasi Garcia

A més, l’Ajuntament de Castelló ha rebut el ‘Segell Infoparticipa’ atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat CEU San Pablo “un guardó de qualitat per la transparència en el que ha obtingut un 96,15% dels objectius que es marcaven en l’avaluació de transparència” ha explicat Garcia.

El candidat ha destacat que “gràcies a les polítiques d’accés a la informació i transparència que Compromís ha desenvolupat en aquest Ajuntament, hem aconseguit situar-lo entre els 4 primers consistoris del País Valencià més transparents segons l’ONG de Transparència Internacional”, al que ha afegit que “des que governa Compromís, tenim l’Ajuntament més transparent de la història”.

“El canvi ha arribat a la ciutat de Castelló, i ara cal que, entre tots i totes, el fem irreversible. Compromís hem demostrat que és la garantia d’un govern progressista i transparent, i ens comprometem a seguir treballant per aconseguir el projecte de ciutat que Castelló es mereix” ha conclòs el candidat a l’Alcaldia per Compromís, Ignasi Garcia.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *