Compromís aposta per un cinema públic al centre, un parc natural a Muntanya Negra i la construcció de 200 habitatges per a lloguer social

Garcia desgrana les quasi 450 propostes del seu “projecte de ciutat de drets i oportunitats”

El candidat a l’Alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, juntament amb els membres de la candidatura Ali Brancal, Verònica Ruiz, Francesc Mezquita, Aida Artola i Pau Sancho, han presentat hui el seu projecte de ciutat per a la pròxima legislatura destacant les mesures estrela “per transformar la ciutat que volem, una ciutat que treballe i mire per la majoria i no pels privilegis d’uns pocs, que deixen enrere la gent més necessitada”, ha destacat Garcia.

L’edil ha destacat que “aquest programa està fet basant-se en l’Acord del Grau com a full de ruta, per continuar amb les polítiques valentes, d’esquerres que hem treballat durant aquests 4 anys”. A més, Garcia ha explicat que “en l’elaboració del programa també han col·laborat les sectorials del partit formades per professionals, militants i regidors, i per les propostes obtingudes de les reunions amb les associacions, col·lectius i la gent de la societat civil de la ciutat”.

Des de Compromís per Castelló, “hem desenvolupat el programa a partir de 4 eixos fonamentals” ha explicat Garcia, dintre dels quals es divideixen totes les mesures “per transformar la ciutat que volem, una ciutat que treballe i mire per la majoria i no pels privilegis d’uns pocs”. El candidat ha explicat els punts claus que ajudaran a crear “el Castelló que volem”, destacant la “creació d’un cine en el centre de la ciutat on es podran veure pel·lícules a preus assequibles, aconseguint així consolidar una de les demandes més aclamades per la societat”.

Garcia també ha destacat “la necessitat d’establir un clima de cordialitat i entesa amb el Club Esportiu Castelló amb l’aprovació del conveni de cessió de l’Estadi Municipal de Castàlia, desbloquejant així la situació actual”. Durant la presentació del programa, l’edil ha explicat que “un dels compromisos que volem adoptar es convertir en parc natural Muntanya Negra, així com construir 200 habitatges per a lloguer social i també posar contenidors de reciclatge cada 100 metres, per fer de Castelló una ciutat més neta i que lluita contra el canvi climàtic”.

“Compromís necessita més força que mai a l’Ajuntament de Castelló per poder garantir tot allò pel que sempre hem lluitat” – Ignasi Garcia

“Compromís farem de la ciutat, una ciutat feminista, treballant de forma transversal per lluitar contra les agressions masclistes denunciant tot atac durant i fora de les festes, ja que aquestes no han de ser excusa per a res”, ha manifestat Ignasi Garcia.

També, “treballarem per la dignificació dels districtes i del Grau, invertint a millorar les seues infraestructures, i una volta al mes, rendir comptes amb els veïns i veïnes, associacions i col·lectius de cada barri de la ciutat i del Grau per tal de recollir propostes, queixes i millores que puguen millorar la vida al barri”, ha explicat l’edil.

Finalment, el candidat a l’Alcaldia per Compromís, Ignasi Garcia ha volgut destacar que, “Compromís necessita més força que mai a l’Ajuntament de Castelló per poder garantir tot allò pel que sempre hem lluitat. Eixim a guanyar per tota la gent que s’ha deixat la pell per aquesta terra i poder deixar una ciutat de drets i oportunitats per a les pròximes generacions, per això el pròxim dia 26 de maig, direm sí al progrés, sí al futur, sí als drets, sí a Compromís”.

 

 

Arxivat en: Actes públics i mobilitzacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *