Ignasi Garcia anuncia més inversions en el Pacte Local per l’Ocupació

Garcia afirma que “Compromís treballarem per desenvolupar polítiques actives per tal d’aconseguir una ocupació plena, digna i de qualitat”

El candidat a l’Alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que per a Compromís “l’ocupació és el principal repte a resoldre en la ciutat de cara a la pròxima legislatura”. Per això “és la nostra primera preocupació, ja que afecta a tot el conjunt de la ciutadania i volem apostar decididament pel treball estable i de qualitat”, ha afegit. “L’Acord del Grau hem fet renàixer el Pacte Local per l’Ocupació creant oportunitats laborals, formació, i polítiques actives d’ocupació que han creat llocs de treball. Per això, des de Compromís seguirem treballant en aquestes polítiques fent créixer i reforçant el Pacte Local d’Ocupació”, ha afirmat Garcia.

Les xifres mostren un augment significatiu amb un total de 89.697 persones en actiu en març de 2019, un increment de 13,000 persones des de juny de 2015, així com una reducció de l’atur en 3,400 persones que estaven buscant treball. Garcia també ha explicat “la necessitat de tenir una ocupació de qualitat”, en el que Compromís per Castelló treballa per assolir un canvi en el model productiu, “reforçant el creixement del sector industrial i desestacionalitzant el sector turístic, per  dotar-los d’efectivitat”, ha afirmat.

“És imprescindible tenir una ocupació de qualitat” – Ignasi Garcia

Així mateix, el Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu ha explicat que “en quatre anys hem aconseguit que 186.300 persones troben un treball, 1 de cada 4 persones que estaven aturades quan vam arribar avui treballen”. El secretari també ha anunciat “l’aprovació i la posada en marxa de la Llei Valenciana d’Ocupació per tal de coordinar totes les polítiques d’ocupació i fer-les més efectives i personalitzades”.

Ignasi Garcia, candidat a l’alcaldia de Castelló ha assegurat que “Compromís ha demostrat que és la garantia d’un govern progressista a Castelló, compromés a treballar per a les persones, i per uns drets i oportunitats laborals dignes i de qualitat. El canvi ha arribat per a quedar-se a la ciutat de Castelló i ara cal que entre totes i tots, el fem irreversible”.

 

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *