Cultura programa el cicle ‘Castelló a Escena’ amb 13 grups de teatre

Les funcions es realitzaran al Teatre del Raval els dissabte a les 20.00 hores i els diumenge a les 19.00 hores

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verònica Ruiz, posa en marxa la 28na edició del cicle ‘Castelló a Escena’, que comptarà amb 13 grups de teatre: Espiral Teatre, Amigos del Teatro, Tragapinyols, L’Armelar, El Taronger, Escenatrama, Pléyade Trampantojo, Fadrell, L’Enfilat, Brau Blocau, Entre Bastidores, Baladre i El Cresol.

Les funcions es realitzaran al Teatre del Raval els dissabtes a les 20.00 hores i els diumenges a les 19.00 hores des de l’11 de gener fins al 31 de maig. Cada un dels grups de teatre que participen en el cicle representaran la seua obra els dos dies del cap de setmana i es podrà gaudir de les mateixes amb la compra d’una entrada en taquilla. El preu es manté en 6 euros per a la platea i 5 euros per a l’amfiteatre.

Amb aquesta iniciativa es podrà gaudir d’obres representades pels grups amateur de la ciutat. La regidora de Cultura destaca que aquests grups de teatre són, a més de companyies que promouen la cultura i l’oci, “una autèntica pedrera d’actrius i actors, alguns dels quals aconsegueixen enfocar la seua carrera professional i es converteixen en un motiu d’orgull per a les companyies i per a la ciutat”.

 

Arxivat en: Cultura i Educació, Cultura, oci, esport i festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *