Castelló, al capdavant en polítiques de Participació Ciutadana i Transparència

García celebra que “el reconeixement de la Conselleria perquè vol dir que som un exemple pel que fa a Participació Ciutadana i Transparència al País Valencià”

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha situat les polítiques de Participació de l’Ajuntament de Castelló en el tercer lloc de la Comunitat Valenciana en la resolució de subvencions destinades al foment local de la participació ciutadana, transparència i accés a la informació pública. ‘Després del reconeixement a l’Escola de Participació com a exemple de Participació en l’àmbit del País Valencià al ‘Manual: Gobernanza Participativa Local’ de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, ens congratula que de nou es reconega el treball de l’àrea de Participació Ciutadana per apropar l’administració a la ciutadania’, defensa Francesc Mezquita, regidor de l’àrea.

La Conselleria, a través d’aquestes subvencions també reconeix el treball de l’Ajuntament en l’àrea de Transparència, i la situa en el cinqué lloc en municipis de més de 5000 habitants. El regidor de l’àrea de Transparència i Bon Govern, Ignasi Garcia, celebra: ‘De nou som exemple de Transparència. L’Ajuntament de Castelló va rebre el “Segell Infoparticipa’, un guardó de qualitat per la transparència de la pàgina web i les polítiques de participació ciutadana que es porten a terme en el consistori’. ‘Una vegada més estem orgullosos de poder dir que som un exemple de participació ciutadana i transparència al País Valencià’, conclou.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *