La Unió Musical del Grau actua el divendres 19 de juliol a les 20 hores al Templet del Moll de Costa del Grau

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha programat dintre del cicle ‘Concerts al Templet’, tres concerts de música de banda al Templet del Moll de Costa del Grau de Castelló, “amb l’objectiu principal d’apropar la música a la ciutadania de Castelló, així com visitants i turistes que es troben en aquestes dates gaudint de la nostra ciutat”, explica Ruiz. A més, destaca que “el templet del Grau és el lloc idoni per a realitzar aquestes vetllades musicals que es celebraran a la vesprada”.

La propera cita serà el divendres 19 de juliol a les 20 hores amb l’actuació de la Unió Musical del Grau, dirigida per Jerónimo Castelló Mañes. El concert, ‘Un Grau de pel·lícula’, comptarà amb un repertori musical de bandes sonores de pel·lícules tan reconegudes com Jurassic Park, Pirates del Caribe o Grease.

La iniciativa va començar el 29 de juny amb el ‘Concert de Sant Pere’ de la Banda Municipal de Castelló i finalitzarà el 26 de juliol amb una altra actuació de l’agrupació municipal que comptarà amb la presència de José Vicente Algado Climent com a director convidat