La regidora de Cultura, Verònica Ruiz explica que: “aquest any oferim dues jornades musicals de nivell apostant per les actuacions de grups locals”

La quarta edició del festival Arrankapins tindrà lloc els dies 2 i 3 d’agost en el Pinar del Grau de Castelló. La iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, aposta pel punk i el rock en aquesta 4a edició per “oferir dues jornades musicals de nivell als castellonencs i castellonenques, i a tots i totes les que vulguen apropar-se al nostre poble per gaudir de bona música”, defensa Ruiz.

Siniestro Total i El Último Ke Zierre aportaran el seu punk en la jornada del divendres 2, en la qual els i les assistents també podran gaudir amb el pop-rock d’Aurora Beltrán i del grup local Lula.

En la jornada del dissabte es comptarà amb les actuacions de la banda rock valenciana Los Zigarros, el grup pegolí Smoking Souls, el rock, pop i soul d’Aurora & The Betrayers, i el rock dels castellonencs Dandy Wolf.

“L’encontre musical es consolida amb les actuacions de grups de primer nivell, i a més a més, des de la regidoria de Cultura hem apostat per donar visibilitat als grups locals amb les actuacions de Lula i Dandy Wolf’, ha defensat la regidora de Cultura.

L’accés als concerts és gratuït i aquests s’iniciaran a les 20.00 hores. Tanmateix, durant tot el dia es podran visitar al Pinar del Grau paradetes d’ONG’s, ‘Market Vinils’ i un ‘Espai Gastro Food Trucks’.