Els artistes, amics i deixebles de Manuel Babiloni, ofereixen un recital la nit del 22 de juliol a la plaça Major

El duo de guitarra conformat per Òscar Ebro i Takayuki Azuma actuarà la nit del 22 de juliol a la plaça Major, dintre del cicle de concerts a l’aire lliure “Dilluns al ras”, organitzat per la regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz. Els recitals difonen la memòria i reivindiquen l’herència musical, artística i humana del guitarrista Manuel Babiloni, un prestigiós concertista de guitarra clàssica castellonenc.

Els artistes Ebre i Azuma són deixebles i amics del guitarrista castellonenc. D’una banda, Ebre va desenvolupar la seua formació com a intèrpret sota la tutela de Babiloni, amb el qual va estudiar més de 20 anys. I d’altra banda, Azuma és el màxim valedor de l’escola interpretativa creada per Manuel Babiloni al Japó, lloc on l’intèrpret va fer nombroses gires i va ser nomenat director honorífic de ‘La Joia Guitar Academy’.

El cicle finalitzarà l’últim dilluns de juliol amb el concert extraordinari “Mestre Babiloni”, un espectacle musical preparat per a l’ocasió, el qual està format pel conjunt de guitarres “Mestre Babiloni” de Castelló i la Joia Guitar Ensemble del Japó.