Ruiz: ‘des de la regidoria de Cultura hem volgut donar visibilitat a la música local’

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat una nova edició del festival Arrankapins al Pinar del Grau els dies 2 i 3 d’agost. El cartell està compost per Siniestro Total, Aurora Beltrán, El Último Ke Zierre i Lula el divendres dia 2; i Los Zigarros, Smoking Souls, Aurora & The Betrayers, el dissabte 3.

Ruiz ha volgut destacar l’aposta de la regidoria de Cultura pels grups locals amb el grup Dandy Wolf iLula. ‘Hem volgut donar visibilitat a la música local’, destaca l’edila. Els i les castellonenques podran gaudir del rock alternatiu fusionat amb estils com soul, funk o pop dels seus veïns Dandy Wolf, una banda formada en 2013 que ha compartit escenaris amb grups com Nothink o Minor Empires, entre d’altres. Lula és l’altra aposta local. La banda de pop-rock formada en 2004 presentarà davant del públic castellonenc el seu últim disc ‘Vida Salvaje’.

Entre els grups que conformen el cartell de l’Arrankapins d’enguany, també destaca la formació de Borriana, El Último Ke Zierre. El grup nascut en 1987 compta actualment amb més de vint discs publicats, alguns d’ells en directe i s’ha consolidat com un dels principals caps de cartell de l’escena punk rock espanyola.