Durant aquest any l’àrea de Cultura ha organitzat visites i activitats per a tots els públics, com ‘El Castell Contat’ o ‘El Conte Contat’

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, va inaugurar el 27 de juliol de 2018 el Centre d’Interpretació del Castell Vell. “El nostre objectiu era posar en valor el monument amb la creació d’itineraris didàctics i la construcció d’aquest centre d’interpretació”, defensa Ruiz.

“Des de la seua inauguració, el Centre d’Interpretació ha rebut moltes visites, i tant els castellonencs i castellonenques com els visitants han pogut conéixer una peça clau del nostre patrimoni municipal” afegeix la regidora de Cultura. De fet, el Centre d’Interpretació Castell Vell, ha rebut al voltant de 3000 visites des de la seua inauguració.

Durant l’any que du obert aquest espai, s’han realitzat visites guiades i autoguiades a l’Itinerari Castell Vell, les últimes mitjançant els panells expositius i el material audiovisual disponible en el Centro d’Interpretació. A més a més, des de la regidoria de Cultura, s’han programat activitats per a tots els públics com, per exemple, ‘Conte Contat’, una nit de contes al Castell Vell o ‘Un estiu al Castell Vell’, una escoleta d’estiu perquè els més menuts coneguen la història i el patrimoni de Castelló.

Una altra de les iniciatives de Cultura ha estat ‘El Castell Contat’, una sèrie de narracions orals històriques a les instal·lacions del Castell Vell. El proper diumenge, 28 de juliol, es podrà gaudir de nou d’aquesta activitat, en la qual es conten històries, llegendes i anècdotes sobre els orígens de la nostra ciutat. Es tracta d’una activitat oberta al públic familiar que s’iniciarà a les 10.00 hores. Totes les iniciatives organitzades al Castell Vell es poden consultar a mucc.castello.es.