L’octava edició omplirà de música el Pinar del Grau el 31 d’agost

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verònica Ruiz, col·labora amb l’Associació Cultural El Chamuyo en l’organització de l’octava edició del Festival Undergrau. L’edil ha destacat el treball del grup El Chamuyo “per tal de comptar amb músics i grups locals i crear una jornada de cultura i oci under a la nostra ciutat”. “Fa anys que donem el nostre suport a aquesta activitat, i a més, l’any passat vam incrementar fins a 9.000 euros la partida pressupostària per al festival”, ha explicat Ruiz.

Aquest any el cartell compta amb cinc grups destacats del panorama musical. D’una banda, actuaran les formacions locals ‘Dandy Wolf’, ‘Malos Vicios’ i ‘El Chamuyo’. D’altra banda, l’organització comptarà amb el ska i mestissatge de ‘Cristosaurio’ i amb l’indiefunk camaleònic d’‘El Sombrero de Color’.

La cita servirà per tancar la programació de festivals de l’estiu i tindrà lloc dissabte 31 d’agost, al Parc del Pinar del Grau de Castelló i amb accés gratuït. “L’Undergrau ja és una senya d’identitat de la cultura i la música under de les nostres comarques”, ha defensat la regidora de Cultura.