Educació de la Generalitat garanteix la beca menjador a l’alumnat per facilitar l’ús del transport escolar de la vesprada

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Francesc Mezquita, han gestionat amb la Conselleria d’Educació, liderada per Vicent Marzà, i la comunitat educativa una resposta per al transport escolar del CEIP Antonio Armelles de Castelló.

Així doncs, la fórmula trobada passa per oferir beques de menjador a les famílies per tal de facilitar l’estada dels xiquets i les xiquetes al centre fins la vesprada, quan accediran al transport de què ja disposa el centre. En total, 26 alumnes es trobaven en aquesta circumstància, dels quals set no assistien al menjador escolar.

No obstant això, i després de l’acord assolit, aquests alumnes també se’ls garanteix la beca menjador perquè les seues famílies en facen ús i la totalitat dels alumnes que requereixen transport escolar el tinguen disponible en horari de vesprada.

“La posada en marxa d’aquesta iniciativa era necessària per cobrir les necessitats de transport que moltes famílies d’aquest centre requereixen per als seus fills i les seues filles” ha explicat Mezquita, qui ha recordat que es tracta d’un centre amb jornada contínua i alumnat dispers. En aquest sentit, Mezquita ha agraït la predisposició de les famílies i de la Conselleria per tal de trobar una solució viable i satisfactòria per a totes les parts.

El CEIP Antonio Armelles té un total de 548 alumnes, dels quals 162 cursen educació infantil i altres 386 estan inscrits en primària. En aquesta etapa, la gran majoria dels cursos disposen de tres línies. La jornada contínua va rebre el suport de les famílies durant el curs 2018-2019, fet pel qual ha començat a aplicar-se en aquest curs 2019-2020.