Comencen les obres per a consolidar un dels itineraris que es van habilitar al maig arran de la crisi sanitària de la covid-19.

Han començat els treballs al carrer Herrero de Castelló per a habilitar un carril bici en un traçat d’aproximadament uns 640 metres, que ampliarà la xarxa ciclable de la ciutat i consolidarà un dels itineraris habilitats de manera provisional a principis de maig per a facilitar la mobilitat de vianants i ciclistes durant l’estat d’alarma per la covid-19.

Al costat del carril bici d’Herrero, un altre dels itineraris ciclopeatonals que es van habilitar de manera provisional al maig i que es consolida és el de Germans Bou, que ha requerit d’una reordenació del trànsit en l’avinguda i de la zona d’aparcament. A més, segueixen actius el d’Asensi, Pascual Asensio, República Argentina, Caputxins i Cardenal Costa. Aquesta setmana es deshabilitarà el de Quadra Salera i progressivament han deixat de funcionar en les últimes setmanes, el de la Ronda Est, les avingudes Pérez Galdós i Ferrandis Salvador i els carrers Espronceda i Rafalafena.

En l’actualitat, el pas de vehicles s’ha recuperat segons vials, pel que alguns recorreguts s’han anat llevant progressivament i altres, com Herrero o Germans Bou, seran permanents
.
Aquestes mesures es prenen d’acord amb els plantejaments del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i Seguretat Viària 2016-2024 i buscant l’equilibri entre l’aparcament, la intensitat de trànsit de vehicles i les necessitats per als vianants i ciclistes.