El regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, ha donat la benvinguda a Castelló a Annie Timmermans i la seua gossa Dax, les quals realitzen una travessia a peu des de Bèlgica per a recaptar fons per a diverses causes de protecció dels drets dels animals i que comencen ara l’última etapa de l’aventura. En la trobada han estat presents també les representants de Huellas Callejeras, associació protectora que ha acollit les viatgeres a la ciutat.

Garcia ha posat en valor la gesta de Timmermans i Dax i els ha agraït l’esforç en la defensa del benestar animal, una agraïment que ha fet extensiu a totes les entitats que treballen per a rescatar, tindre cura i trobar una llar als animals tant a Castelló com a les comarques del Nord. Les persones que vulguen col·laborar amb la causa ho poden fer amb aportacions de tres euros per cada quilòmetre recorregut, mitjançant el web https://es.odysseydaxannie.com/.