La formació destaca la importància dels comerços de barri i la seua contribució a lʼeconomia local i a la creació d’ocupació

Compromís aposta per incentivar les compres de Nadal al xicotet comerç a la ciutat de Castelló. Amb lʼhivern és habitual lʼincrement de compres per part de la ciutadania. És per això que els regidors de Compromís animen a adquirir productes en el comerç local, per “contribuir a lʼeconomia familiar i a dinamitzar lʼactivitat comercial de la ciutat”.

De fet, el portaveu Ignasi Garcia i la regidora Verònica Ruiz i el regidor Francesc Mezquita assistiren el passat diumenge al I Mercat dels comerços del Raval on destacaren la importància d’aquestes fires per potenciar el comerç de les famílies de Castelló.

“El comerç local és fonamental en lʼactivitat econòmica dʼuna ciutat. Per això animem a la gent a donar suport als comerços del centre i de barri, perquè és invertir on lʼeconomia es queda a casa i en les famílies de Castelló”, ha explicat el portaveu a lʼAjuntament de Castelló, Ignasi Garcia.

Compromís ha recordat la tasca del comerç local en els moments més difícils de la pandèmia, com a servei essencial en lʼabastiment de les famílies. Així mateix, la formació ha recordat la importància de fomentar un consum responsable i sostenible amb el medi ambient.

En unes dates especialment significatives en el consum, cal prendre consciència de la importància de contribuir a lʼeconomia local, apostant pel xicotet comerç i en el producte de proximitat. Per això, Compromís demana a la ciutadania “un suport explícit al comerç de tota la vida, de centenars de pimes que generen molts llocs de treball a Castelló”.