Els horaris especials comencen demà i continuaran el pròxim cap de setmana, la Nit de Nadal, la Nit de Cap d’Any i la vespra de Reis

El servei de transport públic de Castelló es reforça en les pròximes dates amb motiu del Nadal i amb l’objectiu d’oferir alternatives de mobilitat més sostenibles, còmodes i segures. D’aquesta manera, s’ampliaran els horaris tant del transport urbà amb autobús com del TRAM en dies puntuals.

Utilitzar el bus i el TRAM com a alternativa als desplaçaments en vehicle privat a motor, afavoreix una mobilitat més respectuosa i segura, especialment en època nadalenca quan es multipliquen els desplaçaments urbans deguts a celebracions.

Així, el servei nocturn amb autobús urbà es reforça: demà, 10 de desembre, el dissabte 11, el divendres 17 i el dissabte 18 de desembre. Hi haurà eixides des del pavelló Ciutat de Castelló des de les 22.15 a les 4.15 hores (cada 30 minuts); i amb eixida des de l’Hospital General, de 22.45 a 4.45 hores (cada 30 minuts). A més, el 24 de desembre, Nit de Nadal; i el 31 de desembre, Nit de Cap d’Any, el servei serà ininterromput. I la nit del Tortell de Reis, del 5 al 6 de gener, hi haurà eixides des del pavelló Ciutat de Castelló des de les 22.15 a les 3.15 hores (cada 30 minuts); i amb eixida des de l’Hospital General de 22.45 a 3.45 hores (cada 30 minuts).

Quant al TRAM, també hi haurà servei especial els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre, amb l’ampliació de l’horari habitual en una hora nocturna, a partir de les 3 de la matinada. Així, el servei finalitzarà a les 3.30 hores des del Raval Universitari fins al Grau i l’última eixida des del Grau cap al Raval Universitari serà a les 4.00 hores. El 31 de desembre, Nit de Cap d’Any, hi haurà dos vehicles circulant fins a les 6 de la matinada, cada 30 minuts entre la parada del Raval Universitari i la del Grau.