La Unitat de Diversitat i Inclusió Social (UDIS) lluirà el logo guanyador després d’un concurs en l’Escola d’Art i Superior de Disseny

L’Ajuntament de Castelló, a través de l’àrea de Seguretat Pública i Emergències, ha creat la Unitat de Diversitat i Inclusió Social (UDIS) de la Policia Local, una unitat que naix amb l’objectiu i finalitat de visibilitzar la diversitat, fomentar la inclusió social i previndre els delictes d’odi. Aquest dijous s’ha celebrat en el lliurament de premis del concurs realitzat entre l’estudiantat de la’Escola d’Art i Superior de Disseny per a triar el logotip que lluirà i identificarà a aquesta unitat.

L’UDIS ha nascut per a visibilitzar i sensibilitzar sobre la diversitat cultural, funcional i sexual existent en la nostra societat i fer front a desafiaments com el lluitar contra els delictes d’odi i fer costat a les víctimes d’aquesta mena de delictes que són discriminatoris i intolerables. Castelló avança cap a un nou model de Policia Local, que s’adapta a les demandes i realitat social de la nostra ciutat, una ciutat que és diversa, plural i inclusiva.

L’UDIS té entre els seus fins el de fer costat a les víctimes relacionades amb els delictes d’odi per fets discriminatoris i intolerància per racisme i xenofòbia, orientació i identitat sexual, de gènere, pràctiques religioses, exclusió social, diversitat funcional o *aporofobia; així com la realització de labors de conscienciació i sensibilització.

En l’acte de lliurament de premis celebrat hui en el Menador també ha assistit una representació de la nova unitat.