La coalició s’ha trobat amb veïnat de Tossal Gros i Penyeta Roja amb la campanya ‘Castelló, PAM a PAM’ 

Compromís continua reunint-se amb el veïnat i teixit associatiu de Castelló, dintre de la campanya ‘Castelló, PAM a PAM’, amb una trobada veïnal en la urbanització de muntanya Tossal Gros, al districte Nord, amb veïnat d’aquesta urbanització i de la veïna, Penyeta Roja. En aquesta, ha participat Ignasi Garcia, portaveu de Compromís per Castelló i candidat a l’alcaldia, juntament amb el regidor de Participació Ciutadana i candidat, Francesc Mezquita, i les candidates, Núria Solsona i Vera Bou.

La prioritat marcada a la trobada veïnal ha sigut la millora dels accessos a la urbanització i de la connexió amb el centre urbà de Castelló, amb una aposta decidida per la mobilitat sostenible i segura amb accessos ciclopeatonals. Garcia ha explicat que, “aquesta reivindicació compartida amb Racó de la Torreta és una prioritat per a Compromís”. “Castelló ha  de connectar amb la muntanya, i recuperar el seu accés natural amb una aposta clara per una mobilitat sostenible, fomentant moure’s a peu per la ciutat o l’ús de la bicicleta i el transport públic”. En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia, defensa: “Si volem una mobilitat sostenible real, cal una connexió segura entre els barris perifèrics i el centre de la ciutat. Per això, apostem per la creació d’una passarel·la ciclopeatonal que els connecte”

A més a més, els representants de la coalició valencianista, han pres nota d’altres demandes veïnals com el tancament de la seu de l’associació del Tossal Gros o la creació d’una nova a Penyeta Roja, ja que aquests espais són el nucli de les activitats de les urbanitzacions. També la importància de la neteja per a prevenir els incendis o la necessitat de millores en els camins amb l’asfaltatge d’aquests. “Compromís hem inclòs, tant la mesura de la connexió ciclopeatonal amb les urbanitzacions de muntanya, com la creació d’un Pla integral de millora de camins i asfaltat a la ciutat, en les mesures que pot votar la ciutadania en la campanya ‘Les 10 propostes prioritàries per a Castelló'”, ha explicat Garcia.