La coalició evidència la deixadesa en la delegació de competències i ho atribueix als embolics interns del Partit Popular

Garcia: «Sembla que la senyora Carrasco tenia més ganes d’ocupar els seients que de governar la ciutat de Castelló»

Compromís per Castelló evidència la lentitud de Carrasco per a formar govern. La coalició critica la deixadesa en la delegació de competències i ho atribueix als embolics interns del Partit Popular (PP). En aquest sentit, el seu portaveu, Ignasi Garcia, ha assenyalat que «sembla la senyora Carrasco tenia més ganes d’ocupar els seients que de governar la ciutat de Castelló».

El cap de llista a l’Ajuntament i portaveu de formació a la ciutat de Castelló ha sigut clar: «Mentre la majoria d’ajuntaments ja han decidit les delegacions dels diferents regidors i regidores per a governar els municipis, els embolics interns entre senyora Carrasco, la senyora Pradas i la senyora Fabregat, ens impedeix que l’Ajuntament de Castelló avance com hauria d’avançar».

Per tant, segueix Garcia, «demanem celeritat, perquè ara mateix la ciutadania i les entitats no saben a qui dirigir-se, qui és el seu interlocutor en cada àrea. Això és pel que ha de preocupar-se un govern, i no per qui va a ser diputada a les Corts Valencianes o qui se queda de regidor a l’Ajuntament».