Pau Sancho: «És intolerable que l’Ajuntament no es preocupe per aquesta qüestió quan tantes persones estan patint els errors en les adjudicacions»

Compromís per Castelló ha qualificat com intolerable l’actitud de la regidora d’Educació, María España qui, enfront del caos educatiu generat pels continuats errors de la Conselleria d’Educació del Partit Popular, no ha volgut donar resposta sobre si s’està actuant per a minimitzar els efectes d’aquesta crisi a l’estudiantat de Castelló.

La formació ha realitzat diverses preguntes en comissió per saber si l’Ajuntament té constància de quants centres de primària, secundària i formació professional s’han vist afectats per l’error en l’adjudicació de places vacants, i si la regidoria té constància si ja estan tots els equips docents complets en els centres educatius de Castelló.

El regidor de la formació, Pau Sancho ha assegurat que és intolerable la deixadesa de la regidora. «L’Ajuntament no pot donar l’esquena a una problemàtica tan greu que afecta tantes persones, als professionals de l’educació, a l’estudiantat i a les famílies» ha declarat Sancho.

«És necessari que, com a mínim, el govern de Carrasco es preocupe per saber en quin estat es troben les adjudicacions pendents i quan es resoldran». «Estan demostrant el que els importen els problemes de la gent de Castelló», ha finalitzat el regidor.