Garcia: «L’alcaldessa Begoña Carrasco ha de deixar d’avalar aquest discurs homòfob i antidemocràtic i prendre mesures»

Compromís per Castelló ha denunciat la censura que vol dur a terme Vox des del govern de l’Ajuntament de Castelló cap als llibres de temàtica LGTBI de les biblioteques de la ciutat. Ignasi Garcia, portaveu de la formació al consistori, ha fet referència a que «primer va ser Borriana, després Vinaròs i ara Castelló, els governs de les dretes volen acabar amb la diversitat de la nostra societat, volen censurar-nos i dir-nos com hem d’estimar, pensar i parlar».

«Compromís ho considerem intorelables les aspiracions de la ultradreta i instem a totes les persones i entitats demòcrates de Castelló a que rebutjen la censura del govern del Partit Popular i Vox». «L’alcaldessa Begoña Carrasco ha de deixar d’avalar aquest discurs homòfob i antidemocràtic i prendre mesures» ha assegurat Garcia respecte a les declaracions del regidor ultra Alberto Vidal».

El portaveu ha recordat que va ser l’actual assessor del govern de Carrasco, Javier Torres, com a portaveu d’Abogados Cristianos, el primer que va intentar aplicar la censura dels llibres LGTBI amb la querella presentada contra l’anterior regidora de Cultura, Vero Ruiz. «Una querella que fins i tot ha sigut rebutjada pel Tribunal Suprem», ha afegit Garcia.

«A Compromís sempre ens situarem contra la intolerància i al costat de la llibertat i la diversitat». «Convidem a tots els demòcrates de Castelló a que es planten contra el que està fent el govern del Partit Popular i Vox», ha finalitzat.