La formació defensa una esmena a la Modificació de crèdit per a augmentar la partida de les subvencions per concurrència competitiva als festivals

Compromís per Castelló ha defensat al Ple extraordinari una esmena a la Modificació de crèdit plantejada pel govern de Begoña Carrasco en la que proposen eliminar el conveni nominatiu al SOM FESTIVAL CASTELLÓ per valor de 60.000 euros per a dedicar-lo a la partida que contempla les subvencions als festivals per concurrència competitiva.

En la seua intervenció, el portaveu de la formació a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha argumentat que «el finançament ha de tindre criteris tècnics i no pot ser donat ‘a dit’ per l’alcaldessa». Garcia ha expressat que «els festivals són activitats econòmiques que aporten molt a la ciutat de Castelló, i per això les empreses que les organitzen han de ser les que presenten els millors projectes des d’un criteri exclusivament tècnic».

Compromís ha donat suport a la moció presentada pel grup socialista per a d’incrementar recursos per als malalts d’alzheimer, al banc d’aliments i als albergs de Càritas. «Begoña Carrasco haurà d’explicar per què voten en contra de la concurrència competitiva en igualtat de condicions per accedir a ajudes de l’Ajuntament, i també per què voten en contra dels familiars dels malalts d’alzheimer i per què voten en contra de Càritas i del banc d’aliments», ha finalitzat.